De quins models d’autocaravanes disposeu a CasVan?

Actualment disposem de dos models Adria (Matrix Axess 670 SC Perfilada de 4 places i Coral XL Axess DK Caputxina de 6 places), amb previsió d’ampliar la nostra flota.

Quina és l’edat mínima per llogar una autocaravana?

L’arrendatari i cada un dels conductors ha de tenir com a mínim 25 anys i dos anys d’antiguitat en el carnet B. En cas de no ser resident a la UE haurà de disposar del permís de conduir internacional.

En quin estat de neteja s’ha de retornar l’autocaravana?

L’interior del vehicle està net en el moment de l’entrega, així doncs l’arrendador l’haurà de tornar en el mateix estat. Si CasVan hagués de netejar totalment o parcialment l’interior del vehicle, buidar el dipòsit d’aigües grises i/o el vàter, l’arrendatari es farà càrrec de totes les despeses, tenint en compte que qualsevol despesa eventual es pagarà al moment.
La neteja exterior està inclosa en el preu.

Què he de tenir en compte el dia de la recollida?

El dia de la recollida el procés d’entrega pot durar aproximadament una hora entre explicacions i tràmits; l’entrega no es pot fer a corre-cuita. A banda li recordem que el dia l’entrega es quedi a una hora determinada per evitar esperes innecessàries.

Quants dies són el mínim per llogar una autocaravana?

El mínim són 3, 5 i 7 dies segons la temporada.

Què passa si l’autocaravana té un desperfecte?

Al moment de fer l’entrega es revisarà fotogràficament tots els desperfectes que puguin haver en l’autocaravana, d’aquesta manera s’evitaran possibles malentesos; tanmateix si l’autocaravana no arriba amb les condicions que s’ha entregat, es farà un pressupost dels danys i es cobraran a l’arrendatari.

Què passa si el lloguer abasta temporades diferents?

Els preus es calcularan segons els dies i la temporada corresponent.

Quins passos he de seguir en cas d’accident o desperfectes?

En cas d’accident, robatori, incendi o desperfectes d’animals de caça, l’arrendatari haurà d’informar immediatament a la policia i a l’arrendador. A més a més, haurà d’informar a CasVan de tots els detalls relacionats amb l’accident i entregar-li el comunicat d’accident degudament omplert. Mai es reconeixerà uns fets sense una declaració amistosa d’accidents.

Quan puc recollir l’autocaravana?

Per norma general l’entrega dels vehicles es faran en els horaris establerts per l’empresa, de 10:00h a 13:00h i de 16:00h les 20:00h.

S’accepten animals de companyia?

No s’admeten animals de companyia i l’incompliment de la normativa comporta una sanció econòmica a banda dels desperfectes que puguin ocasionar.

Es pot fumar dins de l’autocaravana?

Queda totalment prohibit fumar dins de l’autocaravana. L’incompliment de la normativa comporta una sanció econòmica, així com els desperfectes que es puguin ocasionar.

A quins països està permès viatjar?

Està permès viatjar a altres països d’Europa, sempre i quan no es trobin en zones afectades per conflictes bèl·lics o en crisis, llocs els quals queden totalment prohibits.
Els viatges no europeus requereix d’una autorització prèvia per escrit .
Hi han una sèrie de països amb restriccions per viatjar com:

 • Kosovo
 • Moldàvia
 • Bielorússia
 • Ucraïna
 • Rússia
 • Turquia
 • Marroc
A on puc aconseguir gas durant el viatge?

Des de CasVan s’entregarà l’autocaravana amb dues bombones plenes d’11 kg, les quals es poden tornar buides sense cap cost afegit. Tot i així en podeu trobar en gasolineres i càmpings on es podran canviar. S’ha de tenir en compte que a l’estranger existeixen bombones i connectors diferents. I en cap cap cas es podran canviar bombones espanyoles per altres que pugueu adquirir a l’estranger.

A on puc omplir i buidar les aigües i els residus generats?

Actualment a Catalunya, Espanya i Europa existeixen moltes àrees de serveis per afegir aigua potable, buidar aigües grises i buidar aigües negres; aquestes àrees n’hi ha que tenen algun cost i altres que són gratuïtes.

Com puc trobar aquestes àrees de servei per autocaravanes?

Des de CasVan us facilitarem una sèrie d’aplicacions que us indica totes aquestes àrees de servei.

S’ha de pagar alguna fiança en el moment de la recollida del vehicle?

Si, en el moment de la recollida s’ha de bloquejar una fiança de 600€ mitjançant targeta de crèdit. El titular de la targeta i l’arrendatari hauran de ser la mateixa persona. Tingues en compte que CasVan no entregarà cap autocaravana si no s’ha dipositat correctament la fiança.

Què inclou l’assegurança?

En cas de desperfectes integrals, l’arrendador eximirà a l’arrendatari de la responsabilitat dels danys materials, amb una franquícia de 600 euros, els quals els assumirà l’arrendatari. L’arrendatari, sota cap concepte, quedarà eximit de les seves responsabilitats civils, administratives, penals o de qualsevol índole que siguin conseqüència d’un sinistre o comportament dolorós.

Hi ha despeses de cancel·lació?

En el moment de la reserva s’abonarà un 50% del lloguer.
En el cas de cancel·lació aquests seran els costos:

-Si la cancel·lació es notifica a falta de 60 dies, s’abonarà el 100% de l’import.

-Si la cancel·lació es notifica de 45 a 60 dies abans ,es cobrarà un 50% de l’import.

-Si la cancel·lació es notifica de 30 a 45 dies abans, es cobrarà el 80% de l’import.

-Si la cancel·lació es notifica abans de 30 dies, es cobrarà el 100% de l’import.

-En cas de voler contractar una assegurança de cancel·lació es podrà anul·lar la reserva sempre que es compleixin els requisits establerts en aquest.

 

Quines prestacions estan incloses en el preu del lloguer?

Tots els vehicles estan equipats amb cuina, frigorífic, quarto de bany i dutxa, calefacció amb gas, aigua potable, aigua residual, cinturons de seguretat, dos sistemes isofix, cable de connexió a 220v, bateria de 12v independent per l’habitacle, carregador de bateries, convertidor de 600w, joc de dutxa amb sabó i tovalloles, jocs de llit, joc de cuina amb plats, gots, coberts, estris per cuinar, olles i paelles, estovalles i escombraries.
En el mateix preu del lloguer també estarà inclòs:

 • Quilometres il·limitats.
 • 21% iva.
 • Assegurança a tot risc amb franquícia de 600€ per sinistre.
 • Tendal.
 • Retro càmera per ajuda a l’aparcament.
 • Alarma.
 • Tancaments de seguretat “Safe door”.
 • Neteja exterior.
 • Bombones de gas.
 • Líquid WC químic.
 • Falques estabilitzadores per estacionament.
 • Cable de corrent.
 • Mànega per a l’aigua potable.
 • Joc de taula i cadires exteriors.
 • Productes específics per a la neteja.